Velkommen til

Digital advantage 2018

 
Computer skrivebord1250.png
 
 

Digital Advantage Benchmarking 2018

For tredje år i træk gennemfører vi den eneste benchmark-analyse af danske godgørende organisationers indsatser og resultater inden for digital fundraising og mobilisering. Sammen finder vi svar på afgørende spørgsmål om performance og får indsigt i operationel effektivisering samt bedre grundlag for at træffe strategiske beslutninger om målrettet brug af din tid og dine ressourcer.

Skriv dig op nederst på siden eller ring til 2873 8396 og høre mere om, hvordan du deltager

 

Hvorfor gør vi det?

Fordi viden er vigtig. Både viden omkring vores egen digitale indsats men også viden om andres resultater i branchen. En viden, der gør os i stand til at løfte vores resultater og tage de rette beslutninger.

Hvordan performer de andre organisationer? Hvor mange donationer kan vi få på hjemmesiden? Hvordan performer vores nyhedsbreve? Kan vi blive bedre på Facebook? Hvilke kanaler er vigtigst i vores branche? Udnytter vi Adwords og Google Grants godt nok? Hvad betyder content kvalitet for vores trafikkilder?


I 2016 og 2017 besvarede vi disse spørgsmål gennem de første to Digital Advantage Benchmark. Nu fortsætter vi arbejdet med en 2018 version, hvor resultatet vil dykke dybere ned i data og se på udviklingen siden sidste analyse og give flere indsigter til dit arbejde.


Dansk Flygtningehjælp har haft stor glæde af at deltage i Digital Advantage. Som en del af undersøgelsen har vi kunnet identificere udviklingspotentialet i vores digitale fundraising og dermed effektivisere og prioritere vores aktiviteter. Det har givet gode vækstbetingelser!
— Kasper Viebke, Head of private fundraising, Dansk Flygtningehjælp

 

Hvad indeholder Digital Advantage?

Digital Advantage giver dig vigtige nøgletal og pejlepunkter, som hjælper dig med at besvare essentielle spørgsmål om komparativ performance og optimering. I rapporten ser vi blandt andet på:

Områder indenfor benchmarking af digitale kanaler og deltagernes digitale strategi

Områder indenfor benchmarking af digitale kanaler og deltagernes digitale strategi

DA_2018_NGO_TEASER_pdf.png

Hvad får jeg ud af at deltage?

Som deltager i Digital Advantage Benchmarking 2018 får du en unik rapport, samt mulighed for at deltage i præsentationsworkshop af alle samlede resultater.


På præsentationsworkshoppen vil hovedkonklusioner blive gennemgået, og der er mulighed for at gå i dybden med enkelte områder. Vi har skabt rig mulighed for at networke med kollegaer fra andre organisationer. Din data videregives ikke til tredjepart. De specifikke tal for din organisation er kun tilgængelige i din udgave af rapporten. Al data anonymiseres.

DA output 2017.png
 

 

Det er så let at deltage?

Vi indsamler data, som dækker analyseperioden fra 1. januar 2018 til 31. december 2018.
Du vælger selv, om du eller vi skal stå for indsamling af data. Vi gør processen nem for dig med grundige instrukser og løbende support. I tillæg udfylder du et spørgeskema. Herefter sammenligner og analyserer vi KPI’er og producerer din unikke rapport.

Prisen for at deltage inkludere udtræk af data, udarbejdelse af jeres unikke rapport, samt deltagelse for 2 personer i præsentationsmødet er 14.400 kroner. Tag kontakt om jeres deltagelse, vi yder rabat ved tidlig tilmelding og hvis I deltog sidste år.

Resultatet præsenteres onsdag den 16. februar 2019,  9:00 - 12:00. 

 

 

Hvem deltog sidste år?

En række fremsynede organisationer deltog, og vi siger tak til dette års deltagere: Danmission, Dansk Flygtningehjælp, Dansk Røde Kors, MS Action Aid, Sex & Samfund, Folkekirkens Nødhjælp, WWF, Frelsens Hær, Unicef og World Animal Protection

 

Skriv dig op nu

 
Lidt om dig