Hvervning og leads

Vi har i The Agency Scandinavia udviklet en holistisk tilgang til lead-generering og hvervning, hvor vi kombinerer koncept-udvikling med markedsføring og optimering af kundens egne medie-kanaler.

Vi tror på et tæt samarbejde med vores kunder os betragter os som en integreret del af jeres fundraisingteam snarere end som eksternt bureau.

 

Konceptudvikling

Vi arbejder sammen med kunder for at afdække uudnyttet potentiale og udvikle ideer til, hvordan de kan engagere flere mennesker i deres sag. Det kan være via kampagnekoncepter, der kan rulles ud online til at indsamle leads. Via optimering af eksisterende aktiviteter og produkter. Eller ved at forfine kunders case-for-support, så den appellerer effektivt til potentielle medlemmer.

Vores konceptudvikling tager udgangspunkt i emotional fundraising, hvor kommunikation først engagerer brugeren følelsesmæssigt og dernæst rationelt.

 

Markedsføring

De enkle værktøjer har størst effekt i leadgenerering og hvervning. Vi har talt med for mange organisationer, der har kastet hundredetusinder af kroner efter store markedsføringskampagner, der så flotte ud, men ikke leverede. Vi har en mere jordnær tilgang.

Google Adwords legater (Google Grants) og Facebook-annoncering har et kæmpe potentiale for organisationer, når markedsføring kombineres med solid konceptudvikling og den rette hvervetankegang. Det udnytter de færreste organisationer i dag. Vi har oparbejdet dyb erfaring med vinkling, placering, segmentering og optimering på medierne gennem vores arbejde med medlemsorganisationer. I visse tilfælde kombinere vi medierne med bannerannoncering og retargeting for at nå bredere ud.

 

Arbejde med kundens egne kanaler

For at skabe sammenhængende og effektiv digital fundraising arbejder vi også med udvikling af kundernes egne kanaler. Vi bistår organisationer i at forbedre deres salgstragt på deres hjemmeside, så deres kunder finder underskriftsindsamlinger, nyhedsbreve og medlemsformularer – og konverterer på dem!

Ligeledes hjælper vi organisationer med at mobilisere deres netværk på mail og sociale medier, så kampagner kommer bredere ud, så der kommer mere trafik til hjemmesiden, og deres social medietilstedeværelse vokser støt.

Ring på 31 41 57 44 eller skriv til pcs@agencyscandinavia.com, og hør hvordan hvordan vi kan hjælpe jer med hvervning og leads.