Velkommen til

Digital advantage 2017

 
Computer skrivebord1250.png

Digital Advantage Benchmarking

Vi har de sidste 2 år gennemført den eneste digitale benchmark analyse blandt de danske NGO’er ud fra et stort ønske i branchen. Vi har set, at der er et lignende behov hos fagforeninger.

Vi indsamler indsatser og resultater på jeres digitale tilstedeværelse. Dette bruger vi til at finde svar på afgørende spørgsmål om performance og får indsigt i operationel effektivisering samt bedre grundlag for at træffe strategiske beslutninger om målrettet brug af din tid og dine ressourcer.

Tilmeld dig nederst på siden eller ring på 31415744 og hør mere om undersøgelsen. 

Hvorfor gør vi det?

Fordi viden er vigtig. Både viden omkring vores egen digitale indsats men også viden om andres resultater i branchen. En viden der gør os i stand til at løfte vores resultater og tage de rette beslutninger.

Hvordan performer de andre organisationer? Hvordan performer vores nyhedsbreve? Kan vi blive bedre på LinkedIn? Hvilke kanaler er vigtigst i vores branche? Udnytter vi Google Adwords godt nok?

Skaber Digital Advantage værdi? En af deltagerne fra NGO undersøgelsen, sagde det sådan her:

“Dansk Flygtningehjælp har haft stor glæde af at deltage i Digital Advantage. Som en del af undersøgelsen har vi kunnet identificere udviklingspotentialet i vores digitale fundraising og dermed effektivisere og prioritere vores aktiviteter. Det har givet gode vækstbetingelser - og vist hvor og hvordan vi skulle sætte ind for at nå vores mål. 2017 har været et digitalt gennembrudsår for os! ”

— KASPER VIEBKE, HEAD OF PRIVATE FUNDRAISING, DANSK FLYGTNINGEHJÆLP

Hvad indeholder Digital Advantage?

Digital Advantage giver dig vigtige nøgletal og pejlepunkter, som hjælper dig med at besvare essentielle spørgsmål om komparativ performance og optimering. I rapporten ser vi blandt andet på:

Strategi:

-       Strategiudvikling i digital tilstedeværelse

-       Monitorering og analyse

-       Ressourceforbrug, budget og teknologi

Website

-       Trafikvolume og værdi

-       Drivers til website

-       Konverteringsrater

Sociale medier Facebook og LinkedIn:

-       Engagement rate – herunder vækst og frafald

-       Opslag, frekvens og indhold

-       Ressourceforbrug

-       Annoncering og budget

E-mail markedsføring

-       Frekvens, åbnings- og klikrater

-       Valg af format, indhold og links

-       Modtagerlister, vækst og frafald

Google Adwords

-       Klik-volumen og rate, placering og pris

-       Kvalitetsscore inklusiv annonce og landingssideoplevelse

-       Brug af Display Ads

 

Hvad får jeg ud af at deltage?

Som deltager i Digital Advantage Benchmarking får du en unik rapport, samt mulighed for at deltage i præsentationsworkshop af alle samlede resultater.

Jeres specifikke tal fremgår kun i jeres unikke rapport. Udover dette anonymiseres al data. Herudover videregives jeres data ikke til tredjepart.


På præsentationsworkshoppen vil hovedkonklusioner blive gennemgået, og der er mulighed for at gå i dybden med enkelte områder. Vi har skabt rig mulighed for at networke med kollegaer. 

Det er så let at deltage

Vi indsamler data, som dækker analyseperioden fra 1. januar 2017 til 31. december 2017. Målsætningen er, at dette skal lede frem til en årligt tilbagevendende analyse.


Du vælger selv, om du eller vi skal stå for indsamling af data. Vi gør processen nem for dig med grundige instrukser og løbende support. I tillæg udfylder du et spørgeskema. Herefter sammenligner og analyserer vi KPI’er og producerer din unikke rapport.

Analysen inkluderer udtræk af data, udarbejdelse af jeres unikke rapport, deltagelse for 2 personer i præsentationsmødet samt et opfølgningsmøde, hvor vi kan dykke dybere ned i jeres data. Den samlede pris for dette er 16.000 kroner.

Præsentationen vil finde sted på et nærmere bestemt tidspunkt i Oktober 2018

Ved tidlig tilmelding, senest den 15. august 2018, yder vi 25 % rabat

Udfyld nedenstående, hvis du gerne vil kontaktes om denne spændende mulighed.

Navn *
Navn